Home ›› Sloep Kopen

Sloep kopen? Wij helpen u!

Een sloep kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Er is keuze uit diverse modellen verschillend in indeling, uitstraling en zitcomfort. Unique Boat Design is dealer van Corsiva, een toonaangevend merk op het gebied van sloepen, en van Suzuki buitenboordmotoren. De eigen Unique sloepen zijn op aanvraag verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

Sloep kopen

De sloep is een ideaal boottype voor ultiem vaarplezier. Bij een sloep kopen, let u op de indeling, uitstraling en zitcomfort van de boot. U kunt bij het merk Corsiva de sloep vrijwel geheel samen stellen. U heeft keuze uit onder andere het type kap, de kussenset en de rompkleur. Met een betrouwbare en zuinige Suzuki buitenboordmotor maakt u de sloep compleet.

sloep kopen aanbod sloepen
neem contact op ››

Kiest u voor een ruime sloep voor zes personen om tochtjes te maken met familie of vrienden? Dankzij de afsluitbare opbergvakken voor voldoende proviand vermaakt u zich prima de hele dag op het water. Bent u zonaanbidder en wilt u een sloep kopen? Dan is het aan te raden een model te nemen waar de rondzit makkelijk om te bouwen is tot een ruim zonnedek.

Op het gebied van sloepen en tenders is Corsiva een toonaangevend merk. Dit is niet voor niets. Corsiva is zeer veelzijdig en gaat jarenlang mee. Wilt u een klassieke Corsiva sloep kopen? Dat kan door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is het afwerkingsniveau van Corsiva zeer hoog. Zowel de buitenkant als alle opbergruimtes aan de binnenzijde van de sloep zien er perfect uit. Een Corsiva sloep kan worden uitgerust met standaard of hogere motorisering. Dit maakt hem geschikt voor gezellige en rustige familie- of vriendentochtjes, maar net zo goed voor waterskiën en snel varen.

Corsiva dealer

Unique Boat Design staat bekend om de verkoop van nieuwe boten en occasions, boottrailers, buitenboordmotoren en bootaccessoires. We staan voor kwaliteit en zijn dealer van Corsiva tenders en sloepen, Suzuki buitenboordmotoren en Pega boottrailers. Daarnaast levert Unique Boat Design ook andere bekende merken en de eigen Unique boten op aanvraag. De focus ligt op het in- en verkopen van boten. Naast de traditionele sloepen verkopen wij ook tenders. U kunt bij ons voor meer terecht dan alleen een sloep kopen. Met het onderhoud, de reparatie en stalling van tenders en sloepen bieden we een totaaldienstverlening.

sloep kopen Unique Boat Design
neem contact op ››

Sloep kopen met totaalpakket

Van aflevering tot onderhoud, reparaties en winterstalling van uw boot of sloep: Unique Boat Design biedt klanten een totaalpakket. Complexe reparaties voeren wij in eigen beheer uit. Tevens kunt u bij ons terecht met uw wensen en aanvragen rondom polyester maatwerkoplossingen. Naast onze showroom beschikt Unique Boat Design namelijk over een eigen werkplaats, waar zich ook deels de winterstalling bevindt.

Kom langs in de showroom van Unique Boat Design om diverse sloepen te bezichtigen. Onze experts kunnen u voorzien van passend advies en informatie. Unique Boat Design vindt u op de Buijs Ballotstraat 2 in ‘s-Gravenzande. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Neem contact op

Scroll naar boven