Ons aanbod van 4 Family

Unique 480 de luxe boten en sloepen aanbod unique boat design

4 Family 480 de Luxe

De 4-Family 480 de Luxe is de grootste sloep uit de Unique lijn.

€ 7.750,-

Unique 485 de luxe boten en sloepen aanbod unique boat design

4 Family 485 de Luxe

De 4 Family 485 de Luxe is het broertje van de 4 Family 480 de Luxe, het verschil zit hem in de indeling van de boot. 

€ 8.450,-

4 family 495 de Luxe

4 Family 495 de Luxe

De 4 Family 495 de Luxe is een ideale boot voor een dagje weg met het gezin.

€ 9.450,-
Private lease vanaf € 224,22

Unique 530

4 Family 530 de Luxe

De 4 Family 530 de Luxe is een nieuwe sloep in onze eigen sloepen lijn.

€ 9.350,-
Private lease vanaf € 236,19

Unique 605 de luxe boten en sloepen aanbod unique boat design

4 Family 605 Tender

(Tijdelijk niet leverbaar)
De 4 Family 605 Tender is een ideale boot voor een dagje weg met het gezin.

€ 11.950,-

4 family 630 tender boten en sloepen aanbod 4 family boat design

4 Family 630 Tender

Een prachtige, snelvarende sloep in onze 4 Family sloepen lijn.

€ 16.950,-
Private lease vanaf € 442,67

4 family tender 690 4 boatdesign

4 Family 690 Tender

Een prachtige, snelvarende sloep in onze 4 Family sloepen lijn.

€ 22.950,-

Service sfeerbeeld unique boatdesign

4 family sloepen

Zeer ruime en comfortabele sloepen. Zo kunt u de 4 family sloepen in het kort omschrijven. Alle type sloepen uit deze lijn hebben een diepe kuip. Deze biedt zitcomfort voor de ouderen en veiligheid voor de allerkleinsten. De boten van 4 family zijn, zoals de merknaam al doet vermoeden, geschikt voor de hele familie. Unique Boat Design is dealer van dit merk sloepen en tenders.

De 4 family sloepen zitten in het kleinere, maar betaalbare segment. U heeft keuze uit meerdere modellen. Wilt u het stuurgedeelte apart hebben van het zitgedeelte, of juist niet? De sloepen en tenders zijn naar wens samen te stellen. Bij het ene type sloep is bijvoorbeeld een zonnedek optioneel en bij de andere standaard. Kom langs in de showroom van Unique Boat Design. Aan de hand van uw wensen geven onze medewerkers u advies op maat.

4 family sloepen

Het zijn blikvangers op het water: de 4 family sloepen met traditionele belijning. Zoekt u de ideale boot voor waterplezier voor de hele familie? Dan komt u uit bij 4 family. Veel opbergruimte voor bijvoorbeeld (zwem)kleding en genoeg eten en drinken. Varen, dobberen, zonnen, borrelen en zwemmen. Met een sloep of tender is een dag op het water zo voorbij.

De kwaliteit en hoge service van Unique Boat Design is zichtbaar in de in- en verkoop van sloepen en tenders, het dealerschap en de custom polyester producten.

Bootaccessoires

Unique Boat Design is naast dealer van 4 family sloepen ook dealer van Suzuki buitenboordmotoren en Pega boottrailers. Het gebruiksgemak van de Suzuki buitenboordmotoren is ideaal. Daarnaast valt de zuinigheid op door het minimale brandstofverbruik. Suzuki ontwerpt met de nieuwste technieken buitenboordmotoren voor elk type boot. De boottrailers van Pega zijn toonaangevend in de internationale pleziervaart. Het zijn hoogwaardige boottrailers tot 3500 kg bruto laadvermogen en tot 12,5 meter lengte. Suzuki en Pega passen bij Unique Boat Design, omdat wij standaard werken met leveranciers die hoge kwaliteitseisen stellen.

4 family sloepen assortiment

Unique Boat Design heeft meerdere typen van 4 family in het assortiment: De 480 XL, de 485, de 495 de Luxe, de 530 de Luxe en de 630 Tender. De 4 family sloepen in het algemeen zeer ruim en comfortabel. De 4 family 480 XL is breder dan de gemiddelde sloep. De opvallende lengte-breedte verhouding maakt de sloep extra stabiel. De robuuste console met groot sloepenstuur maakt de brede uitstraling compleet. De 4 family 485 heeft een vaste doorlopende console, waardoor een hele ruime rondzit ontstaat.

De 4 family de Luxe sloepen staan bekend om hun comfort. De 4 family 495 de Luxe is erg ruim door zijn afmetingen. In de diepe zit met hoge rugsteun zit u comfortabel. De diepe kuip maakt de sloep veilig met kleine kinderen aan boord. De 4 family 530 de Luxe is een ruime sloep. De zit met tafel kunt u omtoveren tot zonnedek met de extra kussens. De 4 family 630 Tender is een boot die zowel voor een dagje rustig varen als voor watersport geschikt is. Dankzij de krachtige motor kan de boot snelheden tot 45 km per uur halen.

Wilt u meer informatie over 4 family sloepen? Neem dan vrijblijvend contact op met Unique Boat Design. Wij bieden klanten service van aflevering tot onderhoud en reparaties van sloepen en tenders. In onze eigen werkplaats voeren wij naast complexe reparaties ook polyester maatwerkoplossingen uit.

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten