Suzuki buitenboordmotor voor iedere boot

De Suzuki buitenboordmotor staat bekend om het gebruiksgemak, de kwaliteit en zuinigheid. Suzuki is blijvend op zoek naar de nieuwste technieken om buitenboordmotoren te ontwerpen voor elk type boot of wateractiviteit, voor alle (weers-)omstandigheden en met minimaal brandstofverbruik. Zo heeft Suzuki altijd een buitenboordmotor die op jouw wensen aansluit.

Suzuki buitenmotor

Suzuki is met vooruitstrevende technieken en innovatieve producten al ruim 50 jaar toonaangevend in de buitenboordmotorbranche. De geavanceerde technieken die zijn toegepast op diverse modellen van de Suzuki buitenboordmotor zorgen voor betere prestaties, een lager brandstofverbruik, grotere betrouwbaarheid en nog meer gebruiksgemak.

Suzuki buitenboordmotor Unique Boat Design
neem contact op ››

Suzuki Marine staat bekend om de gemakkelijke start en het lage brandstofverbruik van hun motoren. Een Suzuki buitenboordmotor is daarom een duurzame investering die bijdraagt aan uw totale watersportbeleving. De motoren hebben een aerodynamische vorm waardoor ze moeiteloos door het water glijden. Dit zorgt naast de betere prestaties ook voor een laag brandstofgebruik.

Uitrusting Suzuki buitenboordmotor

De Suzuki buitenboordmotor is uitgerust met elektronische brandstofinjectie. De handbediende injectiemodellen hebben hierdoor geen accu meer nodig. De motoren starten sneller en lopen soepeler. De andere modellen zijn voorzien van Multi-Point Sequential Electronic Fuel Injection. Motoren met deze innovatie starten sneller en accelereren soepeler. Er slaat minder brandstof neer in het verbrandingsproces en de motor presteert schoner en efficiënter.

Voor de ene boot is er een lichtere buitenboordmotor nodig dan voor de andere boot. Van plezierboten tot visboten, voor elk type boot is er een passende buitenboordmotor. Zo heeft u voor een kleine boot of opblaasboot keuze uit drie lichtgewicht buitenboordmotoren: de DF4A, DF5A en DF6A. Deze zijn draagbaar, doordat ze licht en compact zijn. Deze modellen zijn eenvoudig in gebruik en betrouwbaar.

Het andere uiterste zijn de DF300B en de DF350A, met respectievelijk 300 en 350 pk vermogen. Zij passen in Suzuki’s rijke historie van 4-takt motoren. Voor iedere activiteit en elk type water is er een passende Suzuki buitenboordmotor. De DF115A en DF140A zijn bijvoorbeeld veelzijdig en krachtig genoeg om ieder type boot zonder problemen voort te stuwen.

Suzuki buitenboordmotor unique boat design (1)

neem contact op ››

Elektrisch varen is een thema waar Unique Boat Design zich in heeft verdiept. Nieuwe regelgeving kan ervoor zorgen dat u met een brandstofmotor bepaalde wateren niet meer mag bevaren. Fluisterstil varen, zonder uitstoot is de nieuwe standaard. Onze experts kunnen u voorzien van advies en informatie rondom elektrisch varen.

Suzuki buitenboordmotor officiële dealer 

De Suzuki buitenboordmotor staat voor kwaliteit en heeft een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw motor is aan te raden. Schade aan de motor kunnen wij zorgvuldig repareren. Met de buitenboordmotoren van Suzuki beleeft u de meest ultieme ervaringen op het water. Unique Boat Design is een officiële dealer van Suzuki Marine.

Wilt u de verschillende types van de Suzuki buitenboordmotor beter bekijken? Kom langs in de showroom van Unique Boat Design. Onze experts kunnen u ook voorzien van advies en informatie rondom elektrisch varen. Unique Boat Design vindt u op de Buijs Ballotstraat 2 in ‘s-Gravenzande. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten