Over Unique Boat Design

In onze directe omgeving en daarbuiten staan wij bekend om de verkoop van nieuwe boten en occasions, (buitenboord)motoren, boottrailers en  bootaccessoires. Unique Boat Design staat voor kwaliteit en is dealer van Corsiva tenders en sloepen, Suzuki buitenboordmotoren en Pega boottrailers.

Daarnaast leveren wij ook andere bekende merken en onze eigen Unique boten op aanvraag. Sinds 2006 hebben wij de volledige focus op het in- en verkopen van boten. Naast de traditionele sloepen verkopen wij ook snelvarende tenders. De totaaldienstverlening bestaat uit verkoop van nieuwe boten en occasions, onderhoud, reparatie en stalling. 

Waarom Unique Boat Design

Unique Boat Design biedt klanten een totaalpakket. Van aflevering tot onderhoud, reparaties en winterstalling van uw boot of sloep. Complexe reparaties voeren wij in eigen beheer uit, evenals uw wensen en aanvragen rondom polyester maatwerkoplossingen. Naast onze showroom beschikken wij namelijk over een eigen werkplaats, waar zich ook deels de winterstalling bevindt. De focus op het dealerschap, in- en verkoop van sloepen en tenders, en onze custom polyester producten, weerspiegelt onze kwaliteit en hoge service. 

Over ons unique boat design

Neem contact met ons op
0174 - 28 97 33
info@uniqueboatdesign.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten