Ons aanbod van Corsiva

Corsiva 475 boten en sloepen aanbod unique boat design

Corsiva 475 New Age

Geheel vernieuwd, de Corsiva 475 heeft een hogere rugleuning en diepere zit voor nog meer zitcomfort. Een fris nieuw design en een leuke indeling.

€ 7.950,-
Private lease vanaf € 224,22

Corsiva 500 boten en sloepen aanbod unique boat design

Corsiva 500 Tender

Deze 5 meter lange Corsiva 500 Tender is een echte eyecatcher, een luxe console en de vernieuwde teaklook vloer maken deze boot erg uniek.

€ 14.950,-
Private lease vanaf € 425,57

Corsiva 505 new age thumbnail uniqueboatdesign

Corsiva 505 New Age

De Corsiva 505 New Age is een prachtige sloep met een luxe uitstraling. De 505 staat garant voor betrouwbaarheid, ontspanning, sportiviteit en goede kwaliteit.

€ 15.950,-
Private lease vanaf € 434,12

Corsiva 520 new age 2 boten en sloepen aanbod unique boat design

Corsiva 520 New Age

De open versie van de Corsiva 570 New Age, dezelfde ruime indeling maar zonder bun voor een superscherpe prijs.

€ 10.750,-
Private lease vanaf € 389,66

Corsiva 565 new age 3 boten en sloepen aanbod unique boat design

Corsiva 565 New Age

Dit prachtige vernieuwend model heeft een frisse look, het bekende console is ge-upgrade naar deze tijd, een tablet-houder is standaard inbegrepen.

€ 15.950,-
Private lease vanaf € 434,12

Corsiva 570 new age 8 boten en sloepen aanbod unique boat design

Corsiva 570 New Age

Een volwassen sloep met de outboard motor keurig verwerkt in een bun. Hiermee heeft u alle voordelen voor een lage prijs.

€ 12.750,-
Private lease vanaf € 406,76

Corsiva 595 tender 11 boten en sloepen aanbod unique boat design

Corsiva 595 Tender

Deze boot is de vernieuwde versie van de Corsiva 590 Tender met luxer teak en een vernieuwd console is deze boot weer tot een hoger level gestegen.


€ 17.950,-
Private lease vanaf € 451,22

Corsiva+605+3

Corsiva 605 New Age

De nieuwste Tender in de Corsiva lijn.
€ 24.950,-
Private lease vanaf € 593,74

Corsiva 650

Corsiva 650 Tender

De Corsiva 650 heeft een modern design en heeft sublieme vaareigenschappen.
€ 24.950,-
Private lease vanaf € 593,74

Corsiva 700 tender 2 boten en sloepen aanbod unique boat design

Corsiva 700 Tender

Snel, stoer en zeewaardig, dat zijn de eigenschappen waar de Corsiva Tender 700 op is ontworpen. Een pionier met opvallend goede vaareigenschappen. 
De Corsiva 700 Tender heeft als enige in de Corsiva lijn een diesel inboard motor.

€ 28.900,-

Service sfeerbeeld unique boatdesign

Corsiva: van klassiek tot modern

Zoekt u een veelzijdige boot die jarenlang mee gaat? Bekijk dan de sloepen en tenders van het toonaangevende merk Corsiva waar Unique Boat Design dealer van is. Dit merk heeft een kwalitatief en uitgebreid aanbod. Wij weten welke sloep of tender aan uw wensen voldoet.

Gaat u voor de authentieke Corsiva sloep met klassieke uitstraling of toch voor de sportieve tender met een moderne look. Unique Boat Design heeft een uitgebreid aanbod van Corsiva boten. Corsiva is een Poolse sloep- en tendermerk waar vele watersportliefhebbers al mooie tochten mee hebben gevaren.

De Corsiva boten staan bekend om hun stabiele waterligging.

Corsiva

Niet voor niets worden de boten goed verkocht. Het merk is zeer veelzijdig en gaat jarenlang mee. Alle modellen worden geproduceerd van polyester. Bovendien is het afwerkingsniveau van een tender sloep zeer hoog. Zowel de buitenkant als alle opbergruimtes aan de binnenzijde zien er perfect uit. Corsiva maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van de productie van boten. Zij komen testend tot de meest innovatieve oplossingen.

Kwalitatief en innovatief

Uiterlijk, design en drijfvermogen zijn de pijlers van Corsiva. In het productieproces worden alleen de beste materialen gebruikt. Ieder nieuw model wordt uitvoerig getest op snelheid, stabiliteit en andere parameters voor de uiteindelijke introductie op de markt. Iedere boot wordt uitgebreid getest door een kwaliteitscontrole. De tenders van Corsiva kunnen worden uitgerust met standaard of hogere motorisering. Dit maakt het jacht geschikt voor zowel gezellige, rustige familie- of vriendentochtje, als voor sportieve activiteiten als waterskiën en snel varen.

Corsiva sloepen en tenders

Unique Boat Design heeft uiteenlopende modellen tenders en sloepen in het assortiment. De Corsiva 475, Corsiva 505, Corsiva 520 en Corsiva 570 zijn enkele sloepen uit de Corsiva New Age lijn. Het getal zegt iets over de lengte van de boot. Enkele modellen van de tenders zijn de Corsiva 500 Corsiva 595, Corsiva 650, Corsiva 690 en Corsiva 700.

De tenders zijn populair bij watersporters. Door de goede vaareigenschappen van de boten, kunt u al vanaf 30pk wakeboarden. Waterskiën is mogelijk vanaf 50pk. Een 595 model kan worden uitgerust met een weggewerkte buitenboordmotor in de bun. Voor een sportieve uitstraling kunt u ervoor kiezen om de romp met carbon te wrappen.

Comfort

Vanaf de 500 serie bieden we de splitlevel kuipvloer. Dit houdt in dat de kuipvloer in de boeg lager is dan bij de bestuurder. Zo heeft de stuurman of -vrouw meer zicht tijdens het varen, zit u passagiers meer beschut en hebben zij een hogere rugleuning. De 520 modellen en hoger zijn voorzien van een toiletvoorbereiding in de boeg. Hoe hoger het serienummer, des te comfortabeler de boot.

Wilt u ons aanbod Corsiva tenders en sloepen bekijken? Dat kan in onze showroom in ’s Gravenzande. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Unique Boat Design heeft de volledige focus op de in- en verkoop van boten, zowel traditionele sloepen als moderne en meestal snellere tenders. Onze totaaldienstverlening bestaat uit verkoop van nieuwe boten en occasions, onderhoud, reparatie en stalling. Wij zijn naast Corsiva-dealer, ook dealer van Suzuki buitenboordmotoren en Pega boottrailers.

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten