Boot leasen – Zo werkt het

Het warme zonnetje op uw gezicht, de wind door uw haren en het gekabbel van water tegen de romp van uw prachtige nieuwe sloep. Het leven wordt niet mooier dan dat, toch? Maar is het ook voor u weggelegd? Waarschijnlijk wel, want u kunt namelijk een boot leasen. Zo kunt u van uw droomboot genieten zonder te maken te krijgen met een forse aanschafprijs of onderhoudskosten.

Sloep leasen 1
neem contact op ››

Boot leasen voor een vast bedrag per maand

Een boot leasen betekent dat u een vast bedrag per maand betaalt voor het gebruik van de boot. Een leasemaatschappij is achter de schermen officieel eigenaar van de boot en neemt alle onderhouds-, verzekerings- en stallingsperikelen en kosten voor zijn rekening. U komt dus nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Boot leasen – variabele kosten

Bij boot leasen hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten als gevolg van bijvoorbeeld een kapotte motor of een ander onverwachts probleem met uw boot. Die zorgen neemt de leasemaatschappij allemaal van u over. De enige variabele kosten die u bij boot leasen heeft, zijn de kosten voor brandstof, elektriciteit en eventueel havengeld voor uw ligplaats.

Boot leasen via gespecialiseerde leasemaatschappij

Bij Unique Boat Design zijn we gespecialiseerd in verkoop, onderhoud, reparatie en stalling van prachtige boten. Dat is ons vak. Voor financiering en kredietverstrekking werken we samen met een betrouwbare partner die juist dat vak perfect beheerst. Dit is private leasemaatschappij Lease Boot.

Zo gaat boot leasen in zijn werk

Samen gaan we allereerst op zoek naar de boot van uw dromen. Deze stelt Unique Boot Design helemaal op maat voor u samen. Daarna gaat u met Lease Boot in gesprek.

  • · Looptijd kiezen

Samen bepaalt u de looptijd van het leasecontract. Wilt u regelmatig een nieuwe boot varen, dan kiest u bijvoorbeeld voor een relatief korte looptijd van 36 maanden. Wilt u wat langer van uw boot én lagere maandlasten genieten, dan gaat u bijvoorbeeld voor een leasecontract van 60 maanden.

  • · Inkomenscheck

Daarna volgt de inkomenscheck waaruit blijkt of een boot leasen voor u financieel haalbaar is. Er wordt gekeken naar uw inkomen, woonsituatie en eventuele schulden of achterstallige betalingen.

  • · Genieten!

Zodra alle financiën geregeld zijn en u het leasecontract heeft getekend, kan het genieten beginnen. Uw boot wordt in een haven naar keuze afgeleverd en u kunt er zoveel mee varen als u wilt. De leasemaatschappij zorgt voor de verzekering, het onderhoud en de jaarlijkse winterstalling.

Sloep leasen? Check deze topmerken!

Weet u al welke sloep u wilt leasen? Bij Unique Boat Design heeft u ruime keuze aan sloepen van verschillende topmerken. Corsiva en TendR bijvoorbeeld.

  • · Corsiva

Corsiva draait al heel lang mee in de sloepenwereld. Een sloep leasen van Corsiva staat gelijk aan genieten van een rijk uitgeruste sloep van hoge kwaliteit, met zeer goede vaareigenschappen en voorzien van een stoer en modern design.

  • · TendR

Wilt u een sloep leasen waarmee u niet alleen kunt varen, maar ook kunt baden in luxe? Dan is het merk TendR precies wat u zoekt. Dit sloepenmerk weet hoe fijn het is om goed voor de dag te komen en te genieten van een comfortabele vaartocht.

Boot leasen, wat kost dat?

Benieuwd wat een boot leasen kost? Lease Boot heeft er een handige leasecalculator voor. Vul hem in en u weet direct aan welke leaseprijs u aan moet denken.

Boot leasen 1
neem contact op ››

Nog één keer de voordelen van een boot leasen op een rij:

  • U vaart steeds in een prachtige nieuwe boot
  • U hoeft geen grote investering ineens te doen
  • Over onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken
  • U krijgt niet te maken met onverwachte kosten
  • Vervoer en stalling worden ieder seizoen voor u verzorgd

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten