Corsiva 570 New Age

Een volwassen sloep met de outboard motor keurig verwerkt in een bun. Hiermee heeft u alle voordelen van de stille en zuinige Suzuki buitenboordmotoren voor een lage prijs.

De royale rondzit in de boeg biedt plaats aan 6 volwassenen en is tevens voorzien van diverse afsluitbare opbergvakken. Voor de zonaanbidders is de rondzit vrij snel om te bouwen naar een riant zonnedek. De verlaagde vloer zorgt voor een diepe zit met goede rugsteun.

De Corsiva 570 New Age is een trailerbare sloep, laag in gewicht en makkelijk te hanteren. Kijk, vergelijk en overtuig uzelf; de Corsiva 570 is en blijft de juiste keuze. De 570 is vrijwel geheel zelf samen te stellen qua rompkleur, kap en kussenset. Hiermee heeft u dus altijd de mogelijkheid om een persoonlijke touch aan uw boot te geven.

Standaard uitrusting

 • Rompkleur naar keuze 
 • Ankerluik
 • Toiletvoorbereiding in boeg
 • Rugleuning
 • Rvs kikkers 
 • Kabelaring
 • Stuursysteem met luxe stuurwiel 
 • Volledige kussenset

Kenmerken

 • Merk: Corsiva
 • Type: 570 New Age
 • Bouwjaar: 2024
 • Lengte: 5.70m
 • Breedte: 2.20m
 • Type motor: Outboard
 • Brandstof: Benzine
 • Materiaal: Polyester

Corsiva 570 New Age

De combinatie van een brede rondzit, een zonnedek en een groot stuurwiel maken van de Corsiva 570 een volwassen plezierboot. De Corsiva 570 New Age is de ideale sloep voor heerlijk toeven op het water. Unique Boat Design is officieel dealer van Corsiva sloepen en tenders.

De Corsiva 570 is laag in gewicht en makkelijk te hanteren. Hierdoor is het een trailerbare sloep. De Corsiva 570 New Age kunt u bijna geheel samenstellen naar uw eigen smaak. U heeft keuzemogelijkheden voor de rompkleur, de kap en de kussenset. Zo geeft u de boot een persoonlijke touch. Corsiva staat bekend om kwaliteit en innovatie. Uiterlijk, design en drijfvermogen zijn de pijlers van dit botenmerk. Ieder nieuw model wordt uitvoerig getest op onder meer snelheid en stabiliteit voor de uiteindelijke introductie op de markt.

Corsiva 570 op land unique boat design
neem contact op ››

Corsiva 570

Doordat de buitenboordmotor van de Corsiva 570 in de bun is verwerkt, functioneert de bun ook als zonnedek. Als alle opvarenden zonaanbidders zijn kan ook de ruime rondzit, die plaats biedt aan zes volwassenen, tot een ruim zonnedek worden omgebouwd. De rondzit van de Corsiva 570 New Age heeft een verlaagde vloer, waardoor het een diepe zit met goede rugsteun is. De opbergvakken onder de zitplaatsen zijn afsluitbaar.

Boottrailers en buitenboordmotoren

Unique Boat Design verkoopt naast sloepen en tenders ook bootaccessoires als boottrailers en buitenboordmotoren. Zoals eerder gezegd is de Corsiva 570 New Age een trailerbare sloep. Heeft u geen boottrailer, bekijk dan ons aanbod Pega boottrailers. Deze zijn toonaangevend in de nationale en internationale pleziervaart. De hoogwaardige boottrailers zijn leverbaar tot 12,5 meter lengte en 3500 kg bruto laadvermogen.

Voor buitenboordmotoren werken wij samen met Suzuki. Hun buitenboordmotoren zijn ideaal voor de Corsiva 570. Door het minimale brandstofverbruik is het één van de zuinigste motoren. Met de nieuwste technieken ontwerpt Suzuki buitenboordmotoren voor ieder type boot, dus ook voor de Corsiva 570 New Age. Zo heeft u voor een lage prijs veel voordelen van een zuinige en stille buitenboordmotor. Net als Pega past Suzuki perfect bij Unique Boat Design, omdat wij alleen met leveranciers werken die hoge kwaliteitseisen stellen.

Corsiva 570
neem contact op ››

Corsiva 570 New Age

De standaarduitrusting van de Corsiva 570 bestaat uit een ankerluik, kabelaring, RVS kikkers, een volledige kussenset, rompkleur naar keuze, rugleuning, stuursysteem met luxe stuurwiel en toiletvoorbereiding in de boeg. De prijs van de Corsiva 570 New Age is inclusief deze standaarduitrusting. Unique Boat Design heeft meer modellen sloepen van Corsiva in het assortiment, zoals de Corsiva 475, Corsiva 505 en Corsiva 520. Ook heeft u bij ons ruime keuze uit Corsiva tenders.

Wilt u meer informatie over de Corsiva 570 New Age? Neem dan vrijblijvend contact op met Unique Boat Design of kom langs in onze showroom in ‘s-Gravenzande. Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van verschillende boten; van de traditionele sloepen tot de moderne, snellere tenders. Unique Boat Design biedt u service van aflevering tot periodiek onderhoud en benodigde reparaties. Behalve reparaties voeren wij in onze eigen werkplaats ook polyester maatwerkoplossingen uit met het maken van custom polyester producten.

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten