Genieten op het water met uw eigen Corsiva sloep

Wat is er met mooi weer lekkerder dan met familie of vrienden de dagen doorbrengen op het water? Met uw eigen Corsiva sloep bepaalt u zelf wanneer en waar jullie gaan varen. De sloepen van Corsiva hebben een authentieke uitstraling en een royaal zitgedeelte voor minimaal zes personen.

Corsiva sloep

De Corsiva sloep is ideaal voor recreatief gebruik. De sloepen sturen licht en zijn daarom eenvoudig te besturen en geschikt voor smallere wateren of doorgangen. U kunt kiezen voor individueel maatwerk in kleurstelling voor kap, romp en zitkussens. Corsiva staat garant voor jarenlang vaarplezier. Door de prijs-kwaliteitverhouding van Corsiva is daarom de vrijheid van een eigen boot dichtbij.

Corsiva sloep op het water
neem contact op ››

In de boot bevinden zich grote opbergruimtes, waardoor er altijd plek is voor bijvoorbeeld proviand en vis- en zwemspullen. Kenmerkend voor de Corsiva sloep is het royale zitgedeelte met een diepe zitting en hoge rugleuning. Door het diepere zitgedeelte zijn het vriendelijke modellen voor gezinnen met kinderen. Het zitgedeelte biedt ruimte voor minimaal zes personen. Bij sommige modellen is de motor weggewerkt in een geluiddempende bun, die tevens als zonnedek kan dienen. De meeste types beschikken tevens over een toiletvoorziening.

De klassieke uitstraling van de Corsiva sloep is authentiek. Dit zie je terug in het gelijnde design, maar ook in de uitstekende vaareigenschappen door de stabiele waterligging. Corsiva heeft naast de klassieke ook modernere, strakkere modellen. Corsiva sloepen genieten een hoog afwerkingsniveau. De opbergruimtes zijn aan de binnenzijde zelfs perfect afgewerkt.

Unique Boat Design

Unique Boat Design staat bekend om de verkoop van nieuwe boten en occasions, boottrailers, buitenboordmotoren en bootaccessoires. We staan voor kwaliteit en zijn dealer van Corsiva sloepen en tenders, Suzuki buitenboordmotoren en Pega boottrailers. Daarnaast levert Unique Boat Design ook andere bekende merken en de eigen Unique boten op aanvraag. De focus ligt op het in- en verkopen van boten. U kunt bij ons voor meer terecht dan alleen de aanschaf van een Corsiva sloep. Met het onderhoud, de reparatie en stalling van tenders en sloepen bieden we een totaaldienstverlening.

Corsiva sloep unique boat design
neem contact op ››

Corsiva sloep kopen met totaalpakket

Van aflevering tot onderhoud, reparaties en winterstalling van uw boot: Unique Boat Design biedt klanten een totaalpakket. Complexe reparaties voeren wij in eigen beheer uit. Tevens kunt u bij ons terecht met uw wensen en aanvragen rondom polyester maatwerkoplossingen. Naast de showroom beschikt Unique Boat Design namelijk over een eigen werkplaats, waar zich ook de winterstalling bevindt.

Kom langs in de Unique Boat Design van Unique Boat Design om onder andere een Corsiva sloep te bezichtigen. Onze experts kunnen u voorzien van passend advies en informatie bij de aanschaf van een sloep. Unique Boat Design vindt u op de Buijs Ballotstraat 2 in ‘s-Gravenzande. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten