Service

De experts bij Unique Boat Design verzorgen graag iedere vorm van onderhoud aan uw boot of motor. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van Suzuki buitenmotoren en beschikken daarnaast over de juiste onderhoudskennis van andere motoren. 

Onze service – van aflevering tot onderhoud en reparatie - bezorgt u optimaal vaarplezier in uw sloep of tender. Daarnaast leveren wij ook andere kwalitatief goede merken en onze eigen Unique boten op aanvraag. Tevens kunt u terecht voor goed onderhouden occasions.

Winterstalling

U kunt uw sloep of tender in de winterperiode veilig in onze verwarmde hal laten stallen. Tevens kunt u gedurende die periode uw onderhoudswerkzaamheden door ons laten uitvoeren. Doet u dit in combinatie met de winterstalling, dan kunt u rekenen op een aantrekkelijke korting.

U kunt uw boot of sloep in ’s-Gravenzande afleveren, maar ook is het mogelijk dat wij uw boot ophalen en vervoeren naar onze locatie. Eventueel herplaatsen in de lente, wanneer u klaar bent voor gebruik, behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor langdurige en korte stallingperiodes.

Service sfeerbeeld unique boatdesign

Financiering

Unique Boat Design werkt samen met een betrouwbare partner op het gebied van financiering en kredietverstrekking. Wij verwijzen onze klanten graag door naar een specialist in kredietverstrekking voor recreatieve doeleinden. Zij schetsen de best passende situatie voor u als klant van Unique Boat Design.

Maandelijkse betalingen, toch kiezen voor een nieuwe boot in plaats van een occasion en de algehele financiering rondmaken, zijn mogelijkheden in de uitgebreide dienstverlening.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten