Tendr sloep aanbod

Tendr 20 thumbnail uniqueboatdesign

TendR 20 Outboard

De TendR 20 valt op door zijn moderne, luxe uitstraling en innovatieve indeling. 

€ 21.900,-
Private lease vanaf € 555,27

Tendr 23 thumbnail uniqueboatdesign

TendR 23 Inboard en Outboard

De indeling van de TendR 23 is praktisch en voorzien van een ruime hoeveelheid opbergruimte.

€ 31.000,-
Private lease vanaf € 636,49

Tendr 27 thumbnail uniqueboatdesign

TendR 27 Tender

De TendR 27 Outboard is geschikt is voor ontspannen dagtochten maar ook voor meerdaagse tochten.

€51.000,-

Tendr 600 thumbnail uniqueboatdesign

TendR 600 Outboard

De TendR 600 Outboard heeft een zee van ruimte en is voorzien van een comfortabele rondzit voorin de boot en heeft een ruime achterbank.

€ 18.450,-
Private lease vanaf € 446,95

Tendr 660 thumbnail uniqueboatdesign

TendR 660 Outboard

Ontdek de ultieme vrijheid op het water met de TendR 660 sloep. Deze stijlvolle en verfijnde sloep is met zorg ontworpen voor avontuurlijke genieters op het water. 

€ 24.500,-
Private lease vanaf €

Service sfeerbeeld unique boatdesign

TendR sloep is stoer, sportief en comfortabel

Het functionele én moderne ontwerp valt op bij de TendR sloep. Het vaartuig is sportief en stoer. De TendR boot is zowel voor een rustig dagje varen met familie of vrienden als voor watersportplezier. Er is altijd één van de vier modellen die bij uw vaarwensen aansluit.

Tendr sloep varen

Neem contact op

De boten van TendR zijn ontwikkeld met aandacht voor de wensen van sloepgebruikers. Bij het ontwerp is onder andere gekeken naar functionaliteit en uitstraling. Dit heeft bijgedragen aan de comfortabiliteit én de vormgeving van de boten. Met de TendR sloep heeft u een boot van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

TendR sloep

Rustig varen door de grachten, waterskiën op een meer of een hele dag op het Friese water? Voor iedere gelegenheid is er een TendR boot. Bij Unique Boat Design heeft u de keuze uit vier modellen: TendR 20, TendR 23, TendR 27 en de TendR 600. 

De TendR 20 outboard met gezellige rondzit is geschikt voor 6 personen. Deze luxueuze sloep met outboardmotor heeft veel opbergruimte door een innovatieve indeling. De rondzit met hoge rugkussens kan worden omgebouwd tot een groot zonnedek. Hierdoor is deze TendR sloep uitermate geschikt voor varen in de combinatie met zwemplezier.

De TendR 23 in- en outboard is heel praktisch ingericht en heeft daardoor ruime opbergmogelijkheden. De buitenboordmotor kan in de bun worden geplaatst, waardoor die van buitenaf niet zichtbaar is. Dankzij de stuurpositie achterin de TendR boot en de daarnaast gesitueerde zitplekken kunt u sturen met rondom een uitstekend overzicht, maar tegelijkertijd ook genieten van de gezelligheid aan boord. Ook de TendR is geschikt voor waterplezier. De opstapjes vergemakkelijken het in -en uitstappen.

Tendr sloep
Neem contact op

Vormgeving en details

Voor een strak en functioneel ontwerp kiest u voor de TendR 27. Dit model is ontworpen met de wensen van gebruikers in gedachte. Dat is terug te zien in de vormgeving en de details van de TendR sloep. De ruime kuip biedt met gemak plaats aan 8 personen. De motor is weggewerkt in een motorkist onder een zitplaats. Deze boot is ook geschikt voor meerdaagse vaartochten. Waar u kunt slapen? In de slaapcabine in de punt van de TendR boot! De cabine is ruim en dankzij de ramen aan stuur- en bakboord is de cabine licht. In de cabine is ruimte voor een chemisch toilet.

Het vierde en laatste model is de TendR 600, een zeer compleet uitgevoerde boot geschikt voor 6 personen. Door de grote ruimte die wordt gecreëerd door de rondzit voor- en achterin de TendR boot is deze geschikt om met uw gezin of vrienden te varen. Dankzij de uitgebalanceerde romp blijft de TendR sloep bij zowel snel als langzaam varen comfortabel en koersvast.

TendR sloep dealer

Unique Boat Design is officieel dealer van TendR. De TendR sloepen worden met veel aandacht voor de wensen in de markt ontwikkeld. Dat zorgt er voor dat een TendR boot naast mooi ook praktisch is. De productie van de sloepen gebeurd volledig in eigen beheer. Hierdoor kan de kwaliteit gewaarborgd worden. De TendR sloep is aantrekkelijk in prijs en past dus uitstekend in het assortiment van Unique Boat Design. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van TendR boten, dat hoort bij onze service.

Wilt u meer weten over de TendR sloep? Neem dan contact op met Unique Boat Design. Onze dienstverlening is vrij breed. Naast de in- en verkoop van sloepen en tenders verzorgen we het onderhoud, de reparatie en de stalling van boten. We zijn tevens dealer van Suzuki buitenboordmotoren en Pega boottrailers. Unique Boat Design biedt een totaalpakket van aflevering tot onderhoud en reparaties van uw TendR boot of sloep. Reparaties voeren wij zelf uit, want naast onze showroom beschikken wij namelijk over een eigen werkplaats.

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten