Corsiva tenders: sportief en comfortabel

De Corsiva tenders zijn sportieve boten met comfortabele zithoek voorin. De ideale boten voor waterskiën of wakeboarden, maar ook uitermate geschikt voor een dag op het water met vrienden of familie. Door het onderwaterschip heeft de Corsiva tender goede vaareigenschappen.

Corsiva tenders

Een modern design met sportieve uitstraling, dat zijn de Corsiva tenders. De strak gelijnde boten liggen door het onderwaterschip prachtig en stabiel op het water. De ruime comfortabele zithoek in de verlaagde kuip biedt plaats aan acht personen. Rondom de tafel is er een ruime doorlopende zitbank met daaronder voldoende opbergmogelijkheden. De kap, kussenset en rompkleur van de Corsiva tender kunt u zelf uitzoeken.

Corsiva tenders unique boat design
neem contact op ››

De Corsiva tenders zijn populair bij watersporters. Door de goede vaareigenschappen van de boten, kunt u al vanaf 50pk waterskiën. Wakeboarden is al mogelijk vanaf 30pk. In onder andere de 595-serie kan de buitenboordmotor in een geluiddempende bun worden weggewerkt. Ook kunt u voor de carbonversie kiezen, waarbij de romp met carbon wordt gewrapt.

Op het gebied van sloepen en tenders is Corsiva een toonaangevend merk. Corsiva tenders zijn zeer veelzijdig en gaan jarenlang mee. Het afwerkingsniveau van Corsiva is vrij hoog. Zowel de buitenkant als alle opbergruimtes aan de binnenzijde van de tender zien er perfect uit. Een Corsiva tender kan worden uitgerust met een weggewerkte buitenboordmotor in de bun. Dit maakt de tender uitermate geschikt voor sportieve activiteiten, zoals waterskiën en wakeboarden. Maar de tenders zijn ook ideaal voor een gezellige dag op het water met familie of vrienden.

Corsiva dealer

Unique Boat Design staat bekend om de verkoop van nieuwe boten en occasions, boottrailers, buitenboordmotoren en bootaccessoires. We staan voor kwaliteit en zijn dealer van Corsiva tenders en sloepen, Suzuki buitenboordmotoren en Pega boottrailers. Daarnaast levert Unique Boat Design ook andere bekende merken en de eigen Unique boten op aanvraag. De focus ligt op het in- en verkopen van boten. Naast de traditionele sloepen verkopen wij ook tenders. U kunt bij ons voor meer terecht dan alleen een sloep kopen. Met het onderhoud, de reparatie en stalling van tenders en sloepen bieden we een totaaldienstverlening.

Corsiva tenders 700
neem contact op ››

Unique Boat Design staat bekend om de verkoop van nieuwe boten en occasions, boottrailers, buitenboordmotoren en bootaccessoires. We staan voor kwaliteit en zijn dealer van Corsiva tenders en sloepen, Suzuki buitenboordmotoren en Pega boottrailers. Daarnaast levert Unique Boat Design ook andere bekende merken en de eigen Unique boten op aanvraag. De focus ligt op het in- en verkopen van boten. U kunt bij ons voor meer terecht dan alleen de aanschaf van Corsiva tenders. Met het onderhoud, de reparatie en stalling van tenders en sloepen bieden we een totaaldienstverlening.

Corsiva tenders kopen met totaalpakket

Van aflevering tot onderhoud, reparaties en winterstalling van uw boot of sloep: Unique Boat Design biedt klanten een totaalpakket. Complexe reparaties voeren wij in eigen beheer uit. Tevens kunt u bij ons terecht met uw wensen en aanvragen rondom polyester maatwerkoplossingen. Naast de showroom beschikt Unique Boat Design namelijk over een eigen werkplaats, waar zich ook de winterstalling bevindt.

Kom langs in de showroom van Unique Boat Design om onze Corsiva tenders te bezichtigen. Onze experts kunnen u voorzien van passend advies en informatie bij de aanschaf van een tender. Unique Boat Design vindt u op de Buijs Ballotstraat 2 in ‘s-Gravenzande. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten