Ons aanbod van Corsiva

corsiva-475-boten-en-sloepen-aanbod-unique-boat-design.jpg

Corsiva 475 New Age

Geheel vernieuwd, de Corsiva 475 heeft een hogere rugleuning en diepere zit voor nog meer zitcomfort. Een fris nieuw design en een leuke indeling.

€ 7.250,-

lees meer ››
corsiva-500-boten-en-sloepen-aanbod-unique-boat-design.jpg

Corsiva 500 Tender

Deze 5 meter lange Corsiva 500 Tender is een echte eyecatcher, een luxe console en de vernieuwde teaklook vloer maken deze boot erg uniek.

€ 12.950,-

lees meer ››
Thumbnail - Corsiva 505

Corsiva 505 New Age

De Corsiva 505 New Age is een prachtige sloep met een luxe uitstraling. De 505 staat garant voor betrouwbaarheid, ontspanning, sportiviteit en goede kwaliteit.

€ 13.750,-

lees meer ››
corsiva-520-new-age-2-boten-en-sloepen-aanbod-unique-boat-design.jpg

Corsiva 520 New Age

De open versie van de Corsiva 570 New Age, dezelfde ruime indeling maar zonder bun voor een superscherpe prijs.

€ 9.450,-

lees meer ››
corsiva-565-new-age-3-boten-en-sloepen-aanbod-unique-boat-design.jpg

Corsiva 565 New Age

Dit prachtige vernieuwend model heeft een frisse look, het bekende console is ge-upgrade naar deze tijd, een tablet-houder is standaard inbegrepen.

€ 13.750,-

lees meer ››
corsiva-570-new-age-8-boten-en-sloepen-aanbod-unique-boat-design.jpg

Corsiva 570 New Age

Een volwassen sloep met de outboard motor keurig verwerkt in een bun. Hiermee heeft u alle voordelen voor een lage prijs.

€ 10.950,-

lees meer ››
corsiva-595-tender-11-boten-en-sloepen-aanbod-unique-boat-design.jpg

Corsiva 595 Tender

Deze boot is de vernieuwde versie van de Corsiva 590 Tender met luxer teak en een vernieuwd console is deze boot weer tot een hoger level gestegen.


€ 15.750,-

lees meer ››
corsiva-650.jpg

Corsiva 650 Tender

PRIMEUR in 2020

De nieuwe Corsiva 650 is een nieuwe toevoeging in de lijn van de Tenders van Corsiva.
De Corsiva 650 heeft een modern design en heeft sublieme vaareigenschappen.
€ 21.950,-

lees meer ››
corsiva-690-tender-8-boten-en-sloepen-aanbod-unique-boat-design.jpg

Corsiva 690 Tender

Snel, stoer en zeewaardig, dat zijn de eigenschappen waar de Corsiva Tender 690 op is ontworpen. In deze tender kan maximaal 140pk gemonteerd worden waardoor hij ook geschikt is voor de snelle watersporter.

€ 21.950,-

Lees meer ››
corsiva-700-tender-2-boten-en-sloepen-aanbod-unique-boat-design.jpg

Corsiva 700 Tender

Snel, stoer en zeewaardig, dat zijn de eigenschappen waar de Corsiva Tender 700 op is ontworpen. Een pionier met opvallend goede vaareigenschappen. 
De Corsiva 700 Tender heeft als enige in de Corsiva lijn een diesel inboard motor.

€ 28.900,-

lees meer ››

Ons aanbod van Corsiva

Wilt u een Corsiva sloep kopen? Of bent u op zoek naar een Corsiva tender? Unique Boat Design heeft een uitgebreid, kwalitatief hoogwaardig aanbod van Corsiva jachten. Het sloep- en tendermerk waar vele watersportliefhebbers al vele mooie tochten mee hebben gevaren. Onze showroom en werkplaats bevinden zich in het Westland. Een gebied waar u op en top kunt genieten van het vaarwater en het karakteristieke landschap.

Waarom Corsiva?

Corsiva is een toonaangevend merk op gebied van sloepen en tenders. Dit is niet voor niets. Het merk is zeer veelzijdig en gaat jarenlang mee. Wilt u een klassieke Corsiva sloep of een strakke Corsiva tender kopen? Het is allemaal mogelijk. Bovendien is het afwerkingsniveau van een Corsiva tender sloep zeer hoog. Zowel de buitenkant als alle opbergruimtes aan de binnenzijde zien er perfect uit.

Een Corsiva tender sloep kan worden uitgerust met standaard of hogere motorisering. Dit maakt het jacht geschikt voor gezellige, rustige familie- of vriendentochtjes maar ook voor waterskiën en snel varen.

Corsiva tender sloep modellen

Wij hebben uiteenlopende Corsiva tender sloepen in ons assortiment: Corsiva 475, Corsiva 500, Corsiva 520, Corsiva 565, Corsiva 570, Corsiva 595, Corsiva 690 en Corsiva 700. Allen hebben ze eigenschappen die ruimschoots ten goede komen aan uw vaarplezier- en comfort.

Vanaf Corsiva 500 bieden we de split level kuipvloer. Dit houdt in dat de kuipvloer in de boeg lager is en bij de bestuurder hoger. Zo heeft u meer zicht tijdens het varen, zit u meer beschut en hebben uw passagiers een hogere rugleuning. Overigens is onze Corsiva 475 geheel vernieuwd en eveneens voorzien van een hogere rugleuning en diepere zit. De Corsiva 520 modellen en hoger zijn voorzien van een toiletvoorbereiding in de boeg. Hoe hoger het serienummer hoe comfortabeler uw Corsiva tender sloep.    

Sloep kopen Westland

Wilt u een Corsiva tender of sloep kopen in het Westland en zoekt u een vakkundige Corsiva dealer? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom om ons aanbod te bekijken. Heeft u vragen? Bel dan naar 017 - 289 799, vul ons contactformulier in of e-mail naar info@uniqueboatdesign.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.  

Neem contact op

Scroll naar boven