Suzuki DF 150/175/200

De DF175 maakt volledig gebruik van de vooruitgang die Suzuki heeft geboekt in 4-takt technologie. Een continue variabele kleptiming systeem, zoals u ook terug vind op ons vlaggenschip de DF300, zorgt voor een sterk middengebied. Het topvermogen wordt verzorgd door de variabele inlaatkanalen die een betere luchttoevoer mogelijk maken.

Suzuki's talent voor het leveren van veel vermogen met tegelijkertijd compacte afmetingen wordt weer zeer duidelijk bij deze twee in lijn vier cilinder motoren. De grote cilinderinhoud zorgt voor een enorme acceleratie, dit betekent echter niet dat de motor daarom groter en zwaarder is, integendeel Suzuki's ingenieurs hebben deze 4-takten tot de lichtste in hun klasse gemaakt. Door gebruik te maken van een 32 bits computer voor een optimale brandstof regeling, voldoen deze motoren ruimschoots aan de EURO1 emissie norm. Ook zijn ze gekwalificeerd voor de 2006 EPA norm

Vermogen omzetten in snelheid

De DF175, DF150 en DF140 zijn ontworpen voor het gebruik van een grotere diameter propeller en zijn uitgevoerd met eenkrachtige overbrengsverhouding. De combinatie van een grotere propeller en een grotere overbrengsverhouding geeft een superieure acceleratie over het gehele toerengebied. Dit wordt zeer gewaardeerd bij gebruik op sportboten.

Multifunctioneel

Een offset aandrijfas eneen gecombineerde nokkenasaandrijvingmaken de Top Performance motoren zeercompact en optimaliseren de balans op de spiegel. De motorenzijn geschikt voor uiteenlopende boten, van sportboten tot zeewaardige boten en motorcruisers.Een dubbele montage(tegengestelde draairichting leverbaar) achter een consoleboot of catamaran voor een nog sportievere belevenis.

Gemak dient de mens

Suzuki buitenboordmotoren zijn dusdanig ontworpen dat u van al het gemak wordt voorzien. De motoren beschikken over hoog rendement dynamo's waardoor het geen probleem is accessoires te monteren. Tevens beschikken zij over watergekoelde en geïsoleerde gelijkrichters die het mogelijk maken twee accu's aan te sluiten. Ook is er een schakelaar gemonteerd die het omhoog brengen van de motor begrenst.

Standaard uitrusting

-

Prijzen

  • € 17.799,- (DF150ATL)
  • € 18.299,- (DF150ATX)
  • € 19.299,- (DF175ATL)
  • € 19.799,- (DF175ATX)

Specificaties DF140/150/175

  • Motortype: 4 takt
  • Vermogen aan de schroefas: 150/175pk
  • Cilinders/Opstelling: 4
  • Cilinderinhoud: 2.867cm3 / 2.044cm3
  • Aandrijfaslengte: TL:508mm / TX:625mm

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten