Suzuki DF 200/225/250

Profiteer van de meest geavanceerde 4-takt technologie op buitenboordmotorgebied. Zaken als het variabel luchtinlaatsysteem, de variabele kleptiming en de krachtige 32-bit computer van het elektronische geregelde brandstofinspuitsysteem zorgen voor een optimaal koppel bij lage en hoge toerentallen. Het smalste V-blok op de markt resulteert in een compact, uitgebalanceerd ontwerp dat perfect past bij de moderne boten van vandaag.

De tweevoudige overbrenging met de laagste overbrengingsverhouding zorgt voor een verbluffende acceleratie en een uiterst hoge topsnelheid. Ons exclusieve 55° V-blok en de offset aandrijfas van de Suzuki V6 4-takt motoren resulteren in een smal en compact design, perfect geschikt voor uiteenlopende soorten boten. Door dit design wordt het zwaartepunt naar voren toe verplaatst, voor een betere balans en minder trillingen.

Altijd vermogen beschikbaar

Met een cilinderinhoud van 3,6 liter (de grootste in deze klasse), de computergeregelde elektronische brandstofinjectie en de krachtige 2,29:1 eindoverbrenging, levert de DF250 een maximaal koppel over de gehele vermogensband. U heeft altijd voldoende vermogen achter de hand, of u nu de volle zee kiest, buitengaats rustig kruist of terug vaart naar de haven. De luchtgekoelde, krachtige 54 A dynamo levert ruimschoots voldoende energie voor alle elektronische componenten.

Sterk maar schoon

Dankzij de geavanceerde technologie wordt het milieu zoveel mogelijk ontzien. Tank na tank ervaart u het lage brandstofverbruik en de stille, rookvrije werking bij het vissen met een sleeplijn, bij het varen met constante snelheid en bij het vol gas varen. Deze buitenboordmotorenzijn verder door de California Air Resources Board (CARB) bekroond met 3 sterren voor de uiterst lage uitstoot van schadelijke stoffen en voldoen aan de EPA 2006-normen.

Ultiem uithoudingsvermogen

Zekerheid op zee. Net als topsporters gaan deze motoren er als een speer vandoor en blijven ze hun kracht leveren zolang u er behoefte aan heeft, totdat u weer terug bent in de haven. Dankzij het variabel luchtinlaatsysteem en het geavanceerde koelsysteem raken deze motoren nooit vermoeid, ook niet als u vist op volle kracht.

Standaard uitrusting

-

Prijzen

€ 21.299,- (DF200ATL)
€ 21.799,- (DF200ATX)
€ 23.299,- (DF200APL)
€ 23.799,- (DF200APX)
€ 25.499,- (DF250APX)
€ 25.999,- (DF250APXX)

Specificaties DF250

  • Motortype: 4 takt
  • Vermogen aan de schroefas: 250pk
  • Cilinders/Opstelling: V6
  • Cilinderinhoud: 3.614cm3
  • Aandrijfaslengte: TL:508mm

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten