Suzuki DF 60

Na de introductie van de DF70, 80 en 90 heeft Suzuki wederom een baanbrekende aanvulling op haar modellengamma aangekondigd in de vorm van de compleet nieuwe DF60.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe DF60 hadden de ingenieurs van Suzuki een zeer ambitieuze doelstelling; namelijk de meest lichte en compacte 60pk buitenboordmotor ooit produceren! Daarnaast moest de motor ook nog zeer krachtig en bijzonder zuinig zijn. Door elk onderdeel zorgvuldig onder handen te nemen en te verbeteren heeft de ontwikkelingsafdeling van Suzuki een ongelooflijke prestatie geleverd door een sublieme nieuwe DF60 te ontwikkelen die alle doelstellingen behaald heeft en meer!

Een nieuw hart

De basis van de nieuwe DF60 werd gevormd door een compleet nieuw 941cc driecilinder motorblok met dubbele bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder. Door gebruik te maken van de allernieuwste geavanceerde technieken biedt dit nieuwe motorblok indrukwekkende prestaties en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Bovendien is de nieuwe DF60 de eerste buitenboordmotor in zijn klasse die voorzien is van een onderhoudsvrije distributieketting voor jarenlang onbezorgd vaarplezier.

Licht en compact

Suzuki heeft een ongeëvenaarde reputatie in de ontwikkeling van lichte en compacte buitenboord-motoren. De nieuwe DF60 zet deze traditie voort door wederom de lichtste en meest compacte buitenboordmotor in zijn klasse te zijn!

Snel van start

Bij het starten van de nieuwe DF60 hoeft de sleutel slechts eenmaal kort naar rechts gedraaid te worden, het elektronische “Suzuki Easy Start systeem” doet de rest en laat de motor snel en efficiënt tot leven komen, waardoor het stroom- en brandstofverbruik minimaal blijven.

Ultieme efficiëntie

De beste manier om een buitenboordmotor nog zuiniger te maken is het verminderen van interne frictie door onderdelen perfect op elkaar te laten aansluiten. Dit is precies wat de ontwikkelaars van Suzuki gedaan hebben. Een vernieuwde oliepomp laat de olie gemakkelijker door alle vitale motoronderdelen lopen en zorgt samen met een verbeterde pasvorm voor een zeer soepel draaiende motor met een laag brandstofverbruik en een minimale geluidsproductie.

Standaard uitrusting

-

Prijzen

  • € 9.499,- (DF60ATS)
  • € 9.499,- (DF60ATL)
  • € 9.799,- (DF60AVTL)
  • € 10.999,- (DF60ATHL)

Specificaties DF60

  • Motortype: 4 takt
  • Vermogen aan de schroefas: 60pk
  • Cilinders/Opstelling: 3 in lijn
  • Cilinderinhoud: 941cm3
  • Aandrijfaslengte: TL:508mm

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten