Suzuki DF 70/90/100

Suzuki Marine heeft de zaken bij de introductie van de nieuwe DF serie groots aangepakt. Maar liefst drie, volledig nieuw ontworpen, motoren verstevigen Suzuki’s toonaangevende positie op de buitenboordmotorenmarkt.

Uitgangspunt voor de nieuwe DF70 en DF90 was dat ze niet alleen de zuinigste, maar ook de best presterende buitenboordmotoren in hun klasse zouden moeten worden. Omdat te bereiken was het niet genoeg om het bestaande motoren aan te passen. Nieuwe mijlpalen konden alleen gerealiseerd worden door volledige nieuwe motoren te ontwerpen en dat is dan ook precies wat de Suzuki ingenieurs gedaan hebben.

Zuinig en schoon

Brandstofverbruik en het milieu hebben bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie Suzuki viertakt buitenboordmotoren voorop gestaan. Een tot nu toe ongekend laag brandstofverbruik en een minimale emissie-uitstoot waren hierbij het streven. Dankzij de revolutionaire “Learn Burn Control Technology” kan het motormanagement onder elke omstandigheid exact de minimaal benodigde hoeveelheid brandstof bepalen, waardoor er met een extreem arm mengsel gevaren kan worden. Deze technologie in combinatie met het multi-point injectiesysteem zorgt ervoor dat de nieuwe DF70 en DF90 een tot wel 20% lager verbruik kunnen realiseren, verreweg het laagste in hun klasse!

Prestatie en innovatie

Kenmerkend voor deze nieuwe Suzuki’s zijn de geavanceerde technologieën. Technieken die eerst uitsluitend voorbehouden waren aan de zware topmodellen, zijn nu ook in deze serie toegepast. Het resultaat is verbluffend: de nieuwe DF70 en DF90 hebben de lat in hun klasse aanzienlijk hoger weten te leggen: motoren die niet alleen snel, stil en zuinig zijn, maar ook zeer licht en compact. Daardoor vormen de nieuwe DF70 en DF90 de ideale aandrijving voor een breed scala aan boten.

Standaard uitrusting

-

Prijzen

  • € 11.499,- (DF70ATL)
  • € 12.499,- (DF90ATL)
  • € 12.799,- (DF90ATX)

Specificaties DF70/80/90

  • Motortype: 4 takt
  • Vermogen aan de schroefas: 70/90pk
  • Cilinders/Opstelling: 4
  • Cilinderinhoud: 1.502cm3
  • Aandrijfaslengte: L:502mm

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten