Suzuki DF 8

In navolging op de introductie van de nieuwe DF70/80 en 90 komt Suzuki door de toevoeging van de compleet nieuwe Suzuki DF8 en DF9.9 wederom met een uitbreiding van haar lijn baanbrekende buitenboordmotoren.

Net als zijn grote broers is de nieuwe Suzuki DF8/9.9 speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Een markt die vooral vraagt om lichtgewicht buitenboordmotoren die eenvoudig te bedienen en uitzonderlijk zuinig zijn. Vragen die de nieuwe Suzuki DF8 in alle opzichten ruimschoots beantwoordt. 

Superieur in elk opzicht

Door het gebruik van de beste materialen en de nieuwste technieken zijn de ingenieurs van Suzuki erin geslaagd om een uitzonderlijk krachtige en compacte buitenboordmotor te ontwikkelen, die uitblinkt door een zeer laag brandstofverbruik, een minimale geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak.

Gemakkelijk en veilig

De bediening van de nieuwe Suzuki DF8/9.9 is uitzonderlijk eenvoudig en veilig dankzij de toevoeging van de revolutionaire “Multi-function Tiller Handle”. Deze nieuw ontwikkelde stuurknuppel combineert gas geven en schakelen, zonder dat u uw hand van de knuppel hoeft te halen, in één eenvoudig mechanisme. Voor een optimale veiligheid kunt u bovendien de frictie van de gashendel eenvoudig instellen aan uw persoonlijke voorkeur.

Krachtig en compact

De basis werd gevormd door een volledig nieuw ontwikkeld 208cm2 tweecilinder viertakt motorblok met digitale ontsteking. Deze nieuwe lichtgewicht krachtbron is niet alleen zeer compact, maar ook uitermate efficiënt, zodat u altijd het meeste vaarplezier uit elke ruppel brandstof kunt halen.

Standaard uitrusting

-

Prijzen

  • € 2.749,- (DF8AS)
  • € 2.749,- (DF8AL)

Specificaties DF8/9.9

  • Motortype: 4 takt
  • Vermogen aan de schroefas: 8
  • Cilinders/Opstelling: 2
  • Cilinderinhoud: 208cm3
  • Aandrijfaslengte: S:381mm L:508mm

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten