Een boot te duur? Kies een lease boot!

07-03-2022

Boot leasen

De aanschaf van een boot is een flinke investering die niet door iedereen in één keer gedaan kan worden. Maar wist u dat een boot leasen ook tot de opties behoort? Door middel van private lease is het mogelijk om een nieuwe boot te varen terwijl u niet in één keer een groot bedrag uit hoeft te geven. Wilt u hier meer over weten, lees dan snel verder >>

Unique Boat Design is dealer van Lease Boot

Unique Boat Design heeft sinds kort een samenwerking met Lease Boot. Samen met Lease Boot hebben wij de missie om varen mogelijk te maken voor meer watersportliefhebbers. Door het leasen van een boot kan dit gerealiseerd worden.

Zorgeloos varen met het private lease all-in concept

Naast de boot wordt ook de verzekering, het transport, de stalling en het onderhoud volledig geregeld. Hiervoor betaald u altijd een vast bedrag per maand en zijn er dus geen onverwachte kosten. Dat is pas zorgeloos varen.

Vaarseizoen 2022

Wilt u het aankomende vaarseizoen genieten van uw boot, wacht dan niet te lang om uw boot samen te stellen. Het aanbod van wat op dit moment nog voorradig is vindt u hier. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om de opties te bespreken. Om ervoor te zorgen dat wij uitgebreid de tijd voor u hebben raden wij aan om vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 0174 - 28 97 33 of per e-mail via info@uniqueboatdesign.nl.

Contact

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten