Elektrische sloep

Unique Boat Design is hét watersport bedrijf dat zich volledig toelegt op de wereld van boten, waartoe natuurlijk ook de elektrische sloep behoort. Onder onze diensten vallen de verkoop, onderhoud, reparatie en stalling van boten. Of u nu een ervaren kapitein bent of nieuw bent in de watersportwereld, het kopen van een elektrische motor boot bij ons is de ideale manier om te genieten van duurzaam varen in luxe.

Corsiva 570 op land unique boat design

neem contact op >>

Ontdek onze collectie

Wilt u een elektrische sloep kopen? Bij Unique Boat Design hebben we een uitgebreide collectie waaruit u een elektrische motor boot kunt kiezen. Of u nu op zoek bent naar een compact elektrisch bootje voor ontspannen tochten op meren en kanalen of een luxe elektrische sloep, wij hebben het juiste vaartuig voor u. Een elektrische motor boot bij ons is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stil en gemakkelijk te bedienen, waardoor u optimaal kunt genieten van uw tijd op het water.

Elektrische sloep: de voordelen

Het bezitten van een elektrische sloep biedt tal van voordelen. Allereerst is de elektrische aandrijving schoon en stil, waardoor u zonder geluidshinder van de natuur kunt genieten. Daarnaast is een sloep elektrisch gemakkelijk te onderhouden en vereist het minder onderhoud dan traditionele brandstof aangedreven boten. Bovendien kunt u met onze elektrische sloep langere afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over brandstofkosten of vervuiling van het water.

Elektrische sloep: duurzaamheid in actie

Misschien had u het al door, maar bij Unique Boat Design vinden we duurzaamheid belangrijk. Het bewijs daarvan is onze elektrische motor boot. Onze elektrische motoren zijn efficiënt en produceren geen schadelijke uitlaatgassen, waardoor ze een stuk vriendelijker voor het milieu en de flora en fauna in de omgeving zijn dan brandstof aangedreven boten.

Onderhoud en reparatie

Wij gaan verder dan alleen de verkoop van onze boten. Wanneer u een elektrische sloep bij ons koopt, kunt u ook rekenen op professioneel onderhoud en reparatiediensten. Onze ervaren technici zijn getraind om uw elektrisch bootje en de bijbehorende motoren te onderhouden en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en probleemloze vaarervaring.

Stalling voor uw elektrische sloep

Naast verkoop, reparatie en onderhoud bieden we ook stalling voor uw boten, of uw sloep elektrisch is of niet. We begrijpen dat niet iedereen de ruimte heeft om hun boot te bewaren. Daarom bieden we veilige en goed onderhouden opslagfaciliteiten voor in de winterperiode. Wij bewaren uw elektrisch bootje of luxe elektrische sloep in onze verwarmde hal, en kunnen ook gelijk uw onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Maakt u gebruik van de combinatie onderhoud + stalling, dan kunt u rekenen op prachtige kortingen!

Elektrische sloep logo unique boat design

neem contact op >>

Neem contact op

Of u nou op zoek bent naar ontspanning op het water of op avontuur wilt gaan, wij hebben de perfecte elektrische sloep voor u. Onze collectie biedt keuze in verschillende maten, stijlen en functies, zodat u de sloep kunt kopen die het beste bij u past. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze speciale diensten. We nodigen u uit om onze showroom te bezoeken en onze elektrische sloepen van dichtbij te bekijken. Vraag ook eens een offerte aan of neem contact op met ons deskundige team voor meer informatie.

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten