Sloepen occasions maken varen betaalbaar

Laat uw (dag)dromen uitkomen met de sloepen occasions van Unique Boat Design. Stel u zich eens voor: u bent de trotse eigenaar van een boot. U geniet met volle teugen terwijl u over het water glijdt. U hoort het geluid van klotsend water, een bries streelt uw huid, en de zon werpt haar aangename stralen op uw gezicht. Ziet u het al voor zich? Er is helaas één obstakel: de prijzen van boten kunnen behoorlijk hoog oplopen. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een betaalbare tweedehands sloep.

Sloepen occasions unique boat design

Neem contact op

Sloepen occasions: Welke verkopen wij?

Als dealer van Corsiva sloepen, presenteren wij met trots onze collectie sloepen occasions. Elke tweedehands sloep biedt de ideale mix van klassiek en modern. Met oog voor detail is elke occasion sloep vervaardigd om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn. Bekijk onze collectie en ontdek onder andere onze cabin sloep occasions, ontworpen zodat u onder allerlei weersomstandigheden comfortabel kunt genieten. Wilt u snel maar milieubewust varen? Overweeg dan een elektrische sloep occasion.

Sloepen occasions: Kwaliteit en comfort tegen een scherpe prijs

Bij Unique Boat Design koopt u sloepen occasions voor scherpe prijzen met een kwaliteit om u tegen te zeggen. Onze sloepen zijn zorgvuldig ontworpen, waardoor ze niet alleen stevig zijn, maar ook veel comfort bieden. We streven er voortdurend naar om aantrekkelijke prijzen te hanteren, en juist omdat het om sloepen occasions gaat, kunnen we ze nog betaalbaarder aanbieden. Zo wordt het mogelijk om tegen een vriendelijke prijs te genieten van zowel de hoogwaardige kwaliteit als het comfort van een prachtige sloep.

Waarom kiezen voor Unique Boat Design?

Wij onderscheiden ons door onze hoge kwaliteit, ook als het gaat om sloepen occasions. Met een showroom en een eigen werkplaats bieden wij niet alleen kwalitatieve producten, maar ook een service van topniveau. Het mag dus duidelijk zijn: bij ons kunt u rekenen op een totaalpakket aan diensten om uw vaarplezier zo hoog mogelijk te maken.

Sloepen occasions boot unique boat design

Neem contact op

Welke diensten biedt Unique Boat Design naast de verkoop van sloepen?

Bij Unique Boat Design gaan onze diensten verder dan alleen de aanschaf van uw occasion sloep. Nadat wij uw vaartuig hebben afgeleverd, stopt onze service niet. Wij verzorgen ook het onderhoud en eventuele reparaties. Onze eigen werkplaats is volledig uitgerust, waardoor wij u direct kunnen bijstaan bij mogelijke schades of andere problemen.

Winterstalling

Bovendien bieden wij winterstalling als onderdeel van ons servicepakket. Uw boot wordt professioneel en veilig opgeslagen in onze eigen faciliteiten, zodat u zich tijdens de wintermaanden geen zorgen hoeft te maken. Dit stelt u in staat om in het voorjaar weer snel en zorgeloos het water op te gaan, wetende dat uw vaartuig in uitstekende staat verkeert.

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u uit om onze showroom in 's-Gravenzande te bezoeken om u kennis te laten maken met ons assortiment. Tevens zien wij u graag in onze werkplaats, waar u een concreet beeld kunt vormen van de diensten die wij aanbieden op het gebied van reparatie, onderhoud en stalling. Houd onze website in de gaten voor de actuele openingstijden en bekijk onze contactpagina voor meer informatie over de locaties van onze showroom en werkplaats.

Uniqueboatdesign diensten service

Unique Boat Design is hét watersportbedrijf wat zich richt op de verkoop, onderhoud, reparatie en stalling van boten en tenders.

Google icoon

Goed geholpen bij de aankoop van onze eerste sloep door Johan. Neemt goed de tijd, denkt mee, komt afspraken na, en flexibel met het maken van afspraken. We zijn erg blij hoe netjes onze sloep is afgeleverd!

Joost Groenewegen

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten